Style Creature

Door mijn leergierige karakter heb ik een uitgebreid profiel. Zowel in de begeleidende rol als ook uitvoerend. Ik heb websites en apps gebouwd en/of vormgegeven, UX-design en packaging ontworpen, diverse magazines, brochures, huisstijlen en logo’s ontwikkeld, (short)films geproduceerd, branding adviezen gegeven, social media gevoed en styling toegepast.

Ik heb mijn ervaring opgebouwd als senior designer, artdirector, trainer, (corporate) personal assistant,  ux ontwikkelaar, website bouwer, dtp'er, production designer, producer, event organizer, grafisch specialist, social media developer en branding consultant.

Supergaaf zijn de projecten voor grote partijen zoals een innovatief automerk, de internationale speler op het gebied van superyachts en een accountancy multinational. Maar tevens op MKB-niveau heb ik mooie successen geleverd. Met name de niche-partijen liggen mij heel goed. Zoals de adviseur in microtechnologie, een high-end brand van voedingssupplementen, de leverancier van ziekenhuis software, een importeur van hoogwaardige veiligheidssystemen, het coaching bureau voor CxO's  en een medisch-specialistische uitgever.

Ik houd ervan om direct iets nieuws te omarmen zodat het al snel bekend en vertrouwd wordt. Het meest bijzondere als art-director en co-producer van twee speelfilms. Natuurlijk floreer ik net zo intens bij de meer trendy opdrachtgevers, van fashion tot consumerproducts.

Marieke Mozes

Marieke Mozes

KEEN AT IMAGE & STYLE

Visualisatie van strategisch denken, gericht op business én cultuur. Tevens branding sparring partner. Tactische vertaling in conceptuele visies voor uiteenlopende organisaties.

//amcg.nl/wp-content/uploads/2021/04/ConceptZone.png